Oon nukkunut pari yötä tosi huonosti. Sisällä on niin tukahduttavan kuuma!!! Joka yö hikoilen, koska nukahtaessani käärin peiton päälleni. Kun tulee kuuma, herään ja olen aivan hiestä märkä. Huh, kivahan se on, kun on kesä!!!

Tää lämpö vie mun energian. En ole saanut pakattua saati siivottua täällä vanhassa kodissa. Puhun nykyisin vanhasta ja uudesta kodista. Uuteen kotiin on jo huonekaluja. Kävin tänään ostamassa sängyn. Hintaan kuului kotiinkuljetus ja sovin sen muuttopäiväksi. Sähkösopimus on tehty. Vielä pitäisi muistaa soittaa vakuutusyhtiöön. Huoltoyhtiölle soitin ja sain selville, että tarttee ostaa kaapeli-talouteen sopiva digiboxi. Menin sellaista katsomaan erääseen elektroniikka-liikkeeseen, maanlaajuiseen. Paikalla oli kaksi myyjää, toisella oli asiakas ja toinen jutteli selkeästi kaverinsa kanssa ("Joo, me lähdetään eukon kanssa saareen viikonlopuks, pitää ottaa vähän miestä väkevämpää mukaan että sitä taas kestää.... Heheee, v****u, siistii kun on kesäloma. Mä en kyl aio tehdä mitään remppaa siel mökil... -Mul alkaa loma heinäkuun alusta. V***ttaa olla duunis tälläsil keleil...."). Joo, hienoo, että on suunnitelmia ja kaikkee, mutta seisoin siinä digiboxi-vuoren ympärillä reilu viisi minuuttia ja selkeästi tämä myyjä huomasi mut. No, yritin siinä kohteliaasti kysäistä että anteeks, voisitteko auttaa... Vastaus mulkaisu ja selänkääntäminen mulle ja tarina jatkui kaverille. Siinä ne äijät jutteli lasten kuulumiset, sukulaisten, koirien, kalastusretkistä ja mistä lie. No, painuin siitä ulos sitten. Jos ei pikkurahat kiinnosta ko. liikettä, niin antaa olla. Siinä olis ollut tarjouksessa tallentava digiboxi n. 300 euroa. Noh, ei väkisin. Kyllä niitä muualtakin saa.

On se kumma, että naisena ei saa palvelua tietyn alan yrityksistä. Jo kauan aikaa sitten, kun minä pääsääntöisesti käytän autoamme huolloissa yms. paikoissa, niin aloin käyttäytymään avuttoman naisen tavoin. Heti kyllä saa palvelua. Vielä kun saa ne poloiset mies-myyjät/mekaanikot tms. naurahtelemaan, niin saa vielä takuuvarmasti hieman alennusta. On se oivaa olla nainen edes joskus. Tulikin mieleeni, kun meillä oli vanha autonrämä, käytin sen aina katsastuksessa. Meni aina läpi. Yleensä tuli vain merkintä, että se ja se pitää korjata 3 kuukauden kuluessa. Vikoja joista olisi pitänyt katsastus "reputtaa". Miestä nauratti aina tuo. Noh, silloin olin vielä nuori ja kaunis...

Jaajaa, väsynyttä meininkiä siis täällä. Kotona että elektroniikka-kaupassa. Ehkä tää tästä.